This project is cofounded by the Life project number: LIFE18 ENV/SI/000673.
SI | EN | ES

hidaqua-logo-header.jpg

Life-logo
LOGO_MOP_SLO_Q.jpg

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vsebina te spletne strani odraža samo stališča konzorcija LIFE HIDAQUA. Niti Evropska komisija niti konzorcij za projekt LIFE HIDAQUA niso odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, storitev ali podatkov, ki jih vsebujejo. Ta spletna stran vsebuje podatke in datoteke, ki so last konzorcija LIFE HIDAQUA. Niti teh informacij niti datotek niti podatkov, vsebovanih v tem dokumentu, se ne sme uporabljati, razmnoževati ali na kakršen koli način posredovati tretjim osebam, v celoti ali v delih, razen s predhodnim pisnim soglasjem konzorcija LIFE HIDAQUA. Ta omejitev se ne sme spreminjati ali brisati na tej spletni strani ali s nje. Če se nanašate na vsebino spletnega mesta, postavite povezavo do spletnega mesta LIFE HIDAQUA in jo navajajte.

Pravno obvestilo

Vsebina te spletne strani odraža le stališča avtorjev. Niti program LIFE niti konzorcij projekta LIFE HIDAQUA nista odgovorna za kakršnokoli uporabo informacij, storitev ali podatkov, ki jih ta spletna stran vsebuje. Vse informacije in datoteke, objavlene tu so v lasti konzorcija LIFE HIDAQUA. 

Spletno stran hidaqua.zag.si je oblikoval in jo ureja konzorcij LIFE HIDAQUA. Vse pravice so pridržane. Vse informacije in dokumenti na tej spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.